Jaguar I-PACE – Laddad med spänning

Jaguar I-PACE är en elbil med klass, attityd och historia. 2019 utsågs den till Årets Bil, både i Europa och i Världen. Men I-PACE är inte bara en prisvinnande elbil som släpper ut noll avgaser vid körning och berättigar till miljöbilsbonus – först och främst är det en Jaguar.

Det betyder kompromisslös prestanda, sportbilsegenskaper och en körglädje som går utanpå det mesta. Den har också upp till 470 km räckvidd, ett vridmoment på 700 Nm och 0–100 km/h på 4,8 sekunder. Det finns mycket mer att berätta om Jaguar I-PACE, bland annat det här: 

1. Räckvidd
Med sin räckvidd på upp till 470 km kommer du längre i en I-PACE än i både en Audi E-tron och Mercedes EQC, enligt angivelse på deras respektive hemsidor. 

2. Ladda på vägen
I regel laddar du förstås din I-PACE hemma, men vissa resor kräver laddning under vägen. Därför bjuder vi på ett års fri laddning via Bee:s publika laddningsnät när du köper en I-PACE. Jaguar InControl-appen hjälper dig att hitta laddstationer och planera din resväg. 

3. Alltid laddad
Genomsnittssvensken kör 27 mil i veckan. En I-PACE klarar det på en laddning. Med en laddbox hemma slipper du leta efter publika laddstationer. Istället kopplar du i sladden när du kommer hem så har du en fulladdad bil nästa morgon. 

4. Krångelfri laddbox
I samarbete med Bee, Sveriges ledande erbjuder vi ett paket som innehåller smart laddbox, fast kabel och standardinstallation när du köper en Jaguar I-PACE. 

5. Vattentätt
En I-PACE klarar besvärliga förhållanden och ett vattendjup på 50 cm. Och det är givetvis helt säkert att ladda den även när det regnar eller är fuktigt ute – liksom att köra den genom biltvätten. 

6. Ställ in temperaturen i förväg
När du laddar din I-PACE hemma kan du förinställa temperaturen i kupén. Att kliva in i en redan varm (eller sval) bil ökar både komforten och räckvidden, eftersom du inte behöver använda bilens batterier för att reglera kupétemperaturen.

7. Prisvinnare
Jaguar I-PACE har vunnit ett flertal priser. Bland annat blev den årets bil både i  Europa och i världen 2019. 

8. Säkerheten främst
I-PACE är designad utifrån ett omfattande säkerhetstänk. Självklart har den fem stjärnor i EuroNCAP. 

9. Plats för det mesta
Designen och placeringen av batterierna gör I-PACE till en rymlig bil. Fem personer reser bekvämt och bagageutrymmet rymmer hela 500 liter. 

10. Batterigaranti
I-PACE är byggd för att hålla länge. Batteriet omfattas av en garanti på åtta år eller 16000 mil. 

11. Noll utsläpp
100 procent eldrift betyder noll CO2-utsläpp vid körning. 

12. Kundservice 24/7
Något som trasslar? Undrar du över något? I-Assistance står till din tjänst när som helst på dygnet, var du än är. Ett tryck på skärmen och du kommer i kontakt med någon som kan hjälpa dig. 

Just nu: fri publik laddning i ett år* och laddningspaket när du väljer eldrivna Jaguar I-PACE.

Just nu erbjuder vi, tillsammans med Bee, Sveriges ledande laddoperatör, ett mycket förmånligt laddningspaket när du köper en Jaguar I-PACE. 

I paketet ingår:

- Ett års fri laddning i Bees publika laddnätverk
- Smart laddbox med fast kabel för hemmaladdning
- Standardinstallation av laddboxen

Vill du ha ännu fler tunga skäl att välja I-PACE? 

 

LÄS MER
BOKA PROVKÖRNING

British MotorGroup AS - Rinkebyvägen 7 - 182 36 Danderyd