EN KÖRUPPLEVELSE SOM UTMANAR DINA GRÄNSER.

JAGUAR LAND ROVER ICE DRIVE

Nu är det din tur. Följ med oss till Jaguar Land Rover Ice Academy i denna hisnande vackra arktiska vildmark. Upplev den enastående prestandan hos Jaguar F-TYPE och F-PACE samt de dynamiska egenskaperna hos Range Rover Sport på specialgjorda isbanor på en stor isbelagd sjö. 

Våra skickliga instruktörer tar din körförmåga till en ny nivå, så att du får det självförtroende som behövs för att sätta våra kompetenta och förfinade fordon på prov under några av världens mest krävande förhållanden.

VAD INGÅR?

Vad ingår i priset för Jaguar Land Rover Ice Academy?

Alla köraktiviteter, hotellrum (med dubbelsäng), frukost, lunch och middag inklusive måltidsdrycker och flygplatstransfer till/från Arvidsjaurs flygplats.

Se din individuella resplan för vad som exakt ingår. Observera att på grund av all körning som ingår serveras alkohol endast till middagarna och då i begränsad omfattning. Läsk, te och kaffe ingår i alla måltider.


VAD INGÅR INTE?

Vad ingår inte i priset på körupplevelsen?

Flyg, mat och dryck som inte anges i programmet, viseringsavgifter (i förekommande fall), reseförsäkring, skotertur, tur med hundspann och eventuella arrangemang i samband med resan som avviker från resplanen.

Om du vill veta när ytterligare omgångar blir tillgängliga, klicka här så kontaktar vi dig.

BOKA NU

JAG VILL FÅ INFORMATION

HITTA OSS  SKRIV TILL OSS

British MotorGroup AS - Rinkebyvägen 7 - 182 36 Danderyd