JAGUAR I-PACE - JAGUARS FÖRSTA HELELEKTRISKA BIL

I-PACE Concept sprider spännande Jaguar-prestanda bland elbilar. 

TILLGÄNGLIG FRÅN ANDRA HALVÅRET 2018

Vår första elbil kommer att finnas med start andra halvan av 2018. Den utvecklar 700 Nm i omedelbart vridmoment, 400 hk och klarar 0 till 100 km/h på runt 4 sekunder. Genom förening av nästa generations teknik och framtidsinriktad design uppnås en körupplevelse med noll i utsläpp men fortfarande med omisskännlig Jaguar-karaktär.

I-PACE Concept är mer än ett koncept. Den är en förhandsvisning av vår första batteridrivna bil, en lansering av vår satsning på att skapa elbilar som också är riktigt spännande förarbilar. Vi investerar inte bara för att ligga i framkant vad gäller nollutsläppsteknik, utan vi hjälper också förare att förstå mer om elbilar.


JAG VILL HA EN


Med en räckvidd på över 500 km enligt körcykeln NEDC behöver den genomsnittliga användaren bara ladda en gång i veckan. Laddningen går snabbt och enkelt, med 80 % laddning på 90 minuter och 100 % på strax över två timmar med hjälp av 50 kW DC-laddning.


ENASTÅENDE AERODYNAMIK

Det dramatiska och distinkta utseendet på I-PACE Concept, med aerodynamisk luftöppning i motorhuven, infällda dörrhandtag och djärva luftintag, hjälper bilen att skära effektivt genom luften och maximera räckvidden.

JAG VILL FÅ INFORMATION

HITTA OSS  SKRIV TILL OSS

British MotorGroup AS - Rinkebyvägen 7 - 182 36 Danderyd