JAGUAR LAND ROVER
PRIVATLEASING

JAGUAR LAND ROVER PRIVATLEASING 

Det mest bekymmersfria bilägandet har den som inte äger bilen alls, men kan njuta av den fullt ut ändå. När du privatleasar betalar du en fast månadsavgift och slipper tänka på kontantinsatser, värdeminskning och kostnader för service och underhåll.

KONTAKTA OSS BOKA EN PROVKÖRNING 

 

JAGUAR PRIVATLEASING LAND ROVER PRIVATLEASING

UPPLEV FÖRDELARNA MED PRIVATLEASING

Med privatleasing av nya Jaguar- och Land Rover-modeller får du alla fördelarna med att köra en helt ny bil samtidigt som du slipper allt besvär med att äga en ny bil.

Med privatleasing av din nya Land Rover är du fri från alla bekymmer så att du bara kan njuta av din nya bil. Du får alla fördelarna med att köra en helt ny bil samtidigt som du slipper allt besvär. Du får full förfoganderätt över bilen och vet precis vad den kommer att kosta dig per månad.

Designmässigt är det en bil där utgångspunkten från start har varit ren perfektion. Materialen är exklusiva, detaljerna iögonenfallande och komforten i toppklass. Oavsett om du är chaufför eller passagerare är det alltså ett nöje att hänge sig åt den moderna tekniken och motorns imponerande kraft.

VARFÖR ÄR PRIVATLEASING EN BRA LÖSNING?

Leasing av en ny bil för privat bruk. Du har som utgångspunkt bilen i 3 år. Förutsatt att bilen är i normalt skick, med hänsyn till normalt slitage och överenskommen körsträcka, tillkommer inga extrakostnader och du behöver inte tänka på kostnader för service och underhåll, då det redan ingår i priset. Du behöver inte heller bekymra dig över värdeminskningen. När leasingperioden löper ut lämnar du bara tillbaka bilen och överlåter vidareförsäljningen till oss. Privatleasing är därför ofta en ekonomiskt attraktiv lösning.

MED PRIVATLEASING FÅR FÖLJANDE FÖRDELAR:

  • Låg ingångskostnad
  • Full överblick över bilekonomin
  • Service och garanti ingår i månadsavgiften
  • Ingen risk förknippad med bilens restvärde
  • Bättre möjlighet att regelbundet byta till en ny bil

KONTAKTA OSS

British MotorGroup AS - Rinkebyvägen 7 - 182 36 Danderyd

Nylanseringar, tävlingar och events

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

NYLANSERINGAR, TÄVLINGAR OCH EVENTS